Formulari de contacte

  He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de GINESTA PERSONAL SPACE amb domicili social situat a C. Toses, 20 · 17250 Platja D’Aro, amb la finalitat d’atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, GINESTA PERSONAL SPACE informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.


  L’informem que el tractament de les seves dades està legitimat per el seu consentiment.

  GINESTA PERSONAL SPACE informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que GINESTA PERSONAL SPACE es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
  D’acord amb els drets que li confereix l’la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició a el tractament de les seves dades de caràcter personal així com de l’consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o a l’correu electrònic info@ginestapersonalspace.com.

  Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.
  L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.

  Dades de contacte

  Per a qualsevol consulta contacta amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar-te!

  TELÈFON:

  +34 972 320 529

  Horari

  • De dilluns a divendres de 9h a 13h i de 16h a 19h
  • Dissabte de 9h a 13h
  • Diumenge tancat