Nou projecte: cuina

A continuació us presentem la següent cuina d’obra nova, realitzada per l’equip de Ginesta. S’ha apostat per una cuina oberta d’estil minimalista, construïda amb mobles de línia senzilla però molt funcionals.

El projecte va començar amb la construcció del mobiliari: els armaris continus a la paret i els que formen l’illa. Després es va seguir amb la implantació del taulell de cuina i, per últim, es van col·locar tots els electrodomèstics per aconseguir una cuina completament acabada i preparada per ser utilitzada.

 

 

Pel que fa als mobles, s’ha apostat pel color blanc per proporcionar a la cuina una sensació d’amplitud, netedat i lluminositat. A més, s’ha optat per un estil minimalista, amb mobles tancats i sense tiradors. Amb aquest fet, s’aconsegueix un acabat discret i elegant. Totes les peces del mobiliari són de la marca Copatlife, una marca que disposa de materials d’alta resistència i fàcils de netejar.

L’illa segueix amb la mateixa línia senzilla de la cuina. En aquesta, s’ha seguit apostant pel color blanc, però se li ha donat contrast amb el color negre del taulell de cuina. Aquest, és el model Dekton Sirius de la marca Cosentino, que proporciona una sensació visual texturitzada. L’aigüer, que està totalment integrat dins del taulell, està fet de granit i és de la marca Schock. Per l’aixeta de la marca Veravent, s’ha escollit el color or per donar-li un toc sofisticat i elegant a la cuina.

“Un dels nostres objectius és que cada disseny sigui especial i s’ajusti tot el possible als desitjos i a les necessitats de cada client.”

Finalment, pel que afecta els electrodomèstics, s’ha confiat amb la marca De Dietrich. Aquesta disposa d’aparells elèctrics visualment molt elegants i amb una tecnologia puntera. En aquest cas, s’han escollit amb tons foscos per seguir dins la línia del taulell i per aconseguir així, una total integració amb la resta de la cuina.

Des de Ginesta, esperem que us hagi agradat aquest disseny tant com a nosaltres. Un dels nostres objectius és que cada disseny sigui especial i s’ajusti tot el possible als desitjos i a les necessitats de cada client. Per això, us convidem a somiar amb el disseny de les vostres cuines i a fer que aquests somnis es facin realitat.

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *